تعزیه خوانی گروه «مرثیه آفتاب» در امام‌زاده‌های منتخب تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۷۸۰

تعزیه خوانی گروه «مرثیه آفتاب» در امام‌زاده‌های منتخب تهران

گروه «مرثیه آفتاب» در امامزاده عبدالله (ع)، امامزاده معصوم (ع)، امامزاده حسن (ع)، حرم عبدالعظیم حسنی (ع)، امامزاده پنج تن لویزان و امامزاده جعفر (ع) مجلس شهادت امام حسین (ع) و حضرت علی اکبر (ع) را روایت می‌کنند.
تعزیه خوانی گروه «مرثیه آفتاب» در امام‌زاده‌های منتخب تهران
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ گروه تعزیه نوجوانان دارالمومنین طهران که متشکل از ۲۶ نفر از گروه «مرثیه آفتاب» و منتخبین دو دوره سوگواره عاشورایی است که زیر نظر اساتید و پیشکسوتان عرصه تعزیه آموزش‌های لازم را فرا گرفته اند و برای اولین بار در سطح کشور تشکیل شده اند، مجلس تعزیه شهادت «امام حسین (ع)» و «حضرت علی اکبر (ع)» را در ماه محرم و صفر در امامزاده‌های منتخب شهر تهران اجرا می‌کنند.

بر اساس این خبر، گروه «مرثیه آفتاب» ۲۴ و ۲۵ مهرماه در امامزاده عبدالله (ع)، ۳ و ۴ آبان ماه در امامزاده معصوم (ع)، ۸ و ۹ آبان در امامزاده حسن (ع)، ۱۰ و ۱۱ آبان در حرم عبدالعظیم حسنی (ع)، ۱۵ و ۱۶ آبان در امامزاده پنج تن لویزان و ۲۶ و ۲۷ آبان در امامزاده جعفر (ع) و حمیده خاتون (س) مجلس شهادت امام حسین (ع) و حضرت علی اکبر (ع) را روایت می‌کنند.

فرهنگسرای اخلاق در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب بوستان گلزار واقع است.
پربازدیدترین آخرین اخبار